باقلاقاتق غذای محلی کدام شهر است؟

باقلاقاتق یک غذای محبوب گیلانی است که از لوبیای رشتی (یا کشاورزی یا پاچه باقلا) ، سیر، شوید خشک ، روغن ، زردچوبه و تخم مرغ تهیه می شود.

طرز تهیه باقلاقاتق

برای تهیه باقلاقاتق که زمان پخت آن حدودا ۲۰ دقیقه است ،طبق فیلم داده شده ابتدا پوست باقلا یا باقالی رو جدا کنید و سپس با کمی روغن یا کره اون رو تفت بدید.
بعد از اینکه کمی باقالاها رو تفت دادید ,شوید و کمی زردچوبه رو هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورند.
بعد از اون یک حبه سیر یا بصورت کوبیده شده یا رنده شده بهش اضاف کنید و کمی هم به آن نمک بزنید.
بعد از اون  حددا یک لیتر آب بهش اضافه کنید و درب ظرف را بذارید تا باقلا نیم پز بشه تا وقتی که آب ریخته شده  به جوش بیاد و باقالا نیم پز شده باشه.
حالا وقته اینه که تخم مرغ ها رو به این مواد اضافه میکنیم  و اجازه بدیم تخم مرغ ها باید کاملا  پخته بشند.
این نکته قابل ذکره که تخم مرغ رو بهم نزنید.

دستور پخت گفته شده برای باقالا تازه است و اگر ازپاچ باقلاى خشک خاستین استفاده کنید حتما ۱۰ تا ۱۲ساعت اونو تو خیس کنید.

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
طرز تهیه خورشت باقلاقاتق
Author Rating
51star1star1star1star1star

نظرات خود را برای ما ارسال کنید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.